Artikel nummer: G18500

KORTING -33%
Kies hier uw kleur
Kies hier uw maat
20.00 p. stuk

Koningsdag hoodie!

Deze hoodie is bedacht door het team van Tshirtdeal in de tijd dat onze Koningin het stokje overdroeg naar onze Koning. De hoodie is bijzonder grappig afgebeeld doordat je onze voormalige koningin van de troon afgeworpen ziet worden.
Deze trui is voor de echte komediant onder ons om tijdens Koningsdag te dragen! En omdat wij nooit weten wat voor weer het wordt in Nederland, kan je maar alvast voorbereid zijn op een lekkere warme trui!

Check altijd even de maattabel en de ware kleuren voordat je dit item in je winkelwagen plaatst.

Wil je er liever nog een naam op laten personaliseren of meer dan 10 stuks bestellen? Onze support medewerkers helpen je hier graag bij

Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Deze trui is gemaakt van:

270 gr
50% katoen en 50% polyester, dus lekker warm!
Capuchon met touwtjes
Kangoeroe zakken voor

Deze leuke opdruk hebben wij ook als T-shirt. Bekijk de t-shirt Koninginnedag is zooo 2013 voor heren, dames en kinderen.


Wil je liever zelf een hoodie ontwerpen? Ontwerp jouw Koningsdag hoodie voor heren, dames of kinderen.


Bekijk snel ons brede assortiment t-shirts!


Benieuwd naar onze andere ontwerpen? Bekijk onze collectie Koningsdag hoodies

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.