Artikel nummer: G18500B

KORTING -25%
Kies hier uw kleur
Kies hier uw maat
15.00 p. stuk

Koning in Maxime hoodie, Wie Willem Hebbuh? :)

Deze hoodie heeft een bijzonder grappige print die is bedacht door het team van Tshirtdeal.
En omdat wij nooit weten wat voor weer het wordt in Nederland, kan je maar alvast voorbereid zijn op een lekkere warme trui!

Deze trui is gemaakt van:

270 grams
50% katoen en 50% polyester, dus lekker warm!
Capuchon met touwtjes
Kangoeroe zakken voor

Check altijd even de maattabel en de ware kleuren voordat je dit item in je winkelwagen plaatst

Wil je er liever nog een naam op laten personaliseren of meer dan 10 stuks bestellen? Onze support medewerkers helpen je hier graag bij Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Wil je liever zelf een hoodie ontwerpen? Bekijk onze collectie kinder hoodies. Deze hoodie is ook in volwassen maten te verkrijgen. Bekijk de hoodie voor volwassenen


Dit grappige ontwerp liever op een t-shirt? bekijk dit funny kinder t-shirt.


Wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.